Aromaterapia

AromaterapiaAromaterapia, meridiaanit ja vuodenajat

Appelsiini

Appelsiinin ominaisuudet: Antiseptinen. Sopii rasvaiselle ja tulehtuneelle iholle. Vaikuttaa imusonistoon. Kouristuksiin, vatsa-ja kuukautiskipuihin. Kohottaa mielalaa ja rentouttaa, auttaa stressiin ja hermostuneisuuteen, tuo iloa, rauhaa ja onnea. Lisää itseilmaisua ja luovuutta.

Eukalyptus

Eukalyptuksen ominaisuudet: Yksi voimakkaimmista luonnon antiseptisista aineista, suojaa tartunnoilta. Astma, vilustuminen, yskä, bronkiitti ja korvatulehdus, katarrit, kurkun infektiot, haavat, hermosärky, lihas- ja nivelkivut. Hyttysten torjumiseen. Poistaa monia tahroja vaatteista. Puhdistaa mieltä ja kristallisoi ajatuksia. Torjuu vihaa ja ei-toivottuja psyykkisiä energioita kodista. Puhdistaa myös fyysisen tai psyykkisen sairauden jälkeen

Kataja

Katajan ominaisuudet: Puhdistava ja antiseptinen. Akne, dermatiitti, ekseema, lihaskivut, reuma ja kihti, turvotus, selluliitti ja aineenvaihduntahäiriöt. Parantaa immuniteettia ja voimistaa kehoa. Lisää virtsaneritystä. Auttaa kiireisestä elämäntavasta johtuvaan stressiin. Hyvä uuden kodin puhdistamiseen. Ei raskauden aikana tai munuaissairaille.

Laventeli

Laventelin ominaisuudet: Turvallinen, monipuolinen ja hellävarainen. Antiseptinen ja antibakteerinen. Stimuloi solujen kasvua. Vaikuttaa ruoansulatuselimistöön, hengityselimistöön ja virtsateihin. Unettomuus, epäsäännölliset kuukautiset, reumatismi, revähdykset, kivut, akne, ekseema, psoriasis, palovammat, auringonpolttamat, hyönteisten puremat, kutina ja särky. Hyönteisten torjumiseen. Rauhoittaa, luo järjestystä, harmonisoi ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Visualisoiminen, kehon ja tietoisen mielen vahvistamiseksi

Pelargonia

Pelargonian ominaisuudet: Antiseptinen. Iho-ongelmat, kuten dermatiitti ja ekseema, virtsateiden häiriöt, kurkun ja suun tulehdukset. Stimuloi velttoa ja öljyistä ihoa. Mentaalinen ja emotionaalinen vaikutus: luo harmoniaa, kohottaa mielialaa, rauhoittaa, etenkin naisille ja vaihdevuosien aikana. Käytetty hedelmällisyyden lisäämiseksi, psyykkisen hyökkäyksen torjuntaan, negatiivisen energian poistamiseen, suojeluun.

Piparminttu

Piparmintun ominaisuudet: Vaikuttaa ruoansulatuselimistöön, pahoinvointiin, antispasmodinen, vatsakrampit, astma, yskä ja bronkiitti, kivuntunnottomuus, neuralgia ja reumakipu. Lisää mielen selkeyttä, stimuloi tietoista mieltä, lisää positiivisuutta ja auttaa päsemään kielteisistä ajatuksista. Auttaa järkytykseen, hysteriaan ja sydämentykytykseen. Parantavaa energiaa. Ei raskauden aikana.

Rosmariini

Rosmariinin ominaisuudet: Vahvasti antiseptinen, antibakteerinen, supistava. Vaikuttaa ruoansulatuselimistöön, maksaan ja sappirakkoon.Astma, yskä, vilustuminen, flunssa, bronkiitti, päänsärky, neuralgia, kivuntunnottomuus, kouristukset, haavat ja palovammat. Voimaa ja kestävyyttä, ajatustyöskentelyyn, selkeyttää ajatuksia, parantaa muistia, esim. opiskellessa. Suojelu, rakkaus, puhdistuminen. Ei raskauden aikana tai heille, joilla on epilepsiaa.

Sitruuna

Sitruunan ominaisuudet: Ruoansulatuselimistö, sappirakko, ja maksa sekä imusuonisto. Kuumeeseen, puhdistaa vettä, antiseptinen. Väsymykseen ja apatiaan, auttaa asennoitumaan myönteisemmin, lisää mielen tarkkaavaisuutta ja selkeyttä.

Teatree

Teatreen ominaisuudet: Toiseksi vahvin antiseptinen eteerinen öljy. Antiviraalinen, antifungaalinen, antibakteerinen, antiseptinen. Virtsatulehdukset, kystiitti, hiiva, hiertymät, syylät, hengityselimistön tulehdukset, bronkiitti, yskä, vilustuminen, yskänrokko, akne, palovammat ja auringonpolttamat. Lisää itsevarmuutta. Suojelu, puhdistuminen.

Ylang ylangin

Ylang ylangin ominaisuudet: Rauhoittava, antidepressiivinen. Luo rauhaa ja rakkautta. Afrodisinen. Ihonhoito, päänahka, korkea verenpaine, sydämentykytys, nopea ja epäsäännöllinen sydämen syke. Lihaskipuihin, vapauttaa endorfiineja.
Korut Kaulakorut Riipukset Korvakorut Rannekorut Sormukset Eteeriset öljyt Tilaus
Ametisti verkkokauppa