Astrologia ja numerologia Numero 1

Etusivu Numerologia Numero 1 Numero 2 Numero 3 Numero 4 Numero 5 Numero 6 Numero 7 Numero 8 Numero 9
Tilaa astrologinen tai numerologinen tulkinta


Numero 1

Numero 1 edustaa kaikkea luotua ja näkyvää todellisuutta. Yksilöt pyrkivät suuruuteen ja ovat perimmältään luovia ja mielikuvituksekkaita, omaperäisiä ja yksilöllisiä, päämäärätietoisia ja tekevät jaloja tekoja. Näitä ominaisuuksia on myös heillä, joiden syntymäpäivä on kuun 1., 10., 19., 28. sekä heissä, jotka ovat syntyneet 21.3.-28.4. He kohoavat urallaan kunnioitettuun asemaan. He suojelevat aina auktoriteettiaan ja alaistensa toiveita.
Parhaita päiviä suunnitelmien toteuttamiseen ovat 1.,10., 19. ja 28.. He tulevat hyvin toimeen 2, 4, ja 7 ihmisten kanssa, ihmisten, joiden syntymäpäivät ovat 2,4,7,11,13,16, 20, 22,25 ,29, ja 31. Suosiollisimmat päivät ovat sunnuntai ja maanantai.
He onnistuvat hyvin etenkin, jos numerot 2,4,7,11,13,16,20,22,25,29 ja 31 osuvat näille päiville.
Aurinko on voimakkain planeettahallitsija sisäisessä voimassaan, yksi toiminnallisista planeetoista ja hallitsee muita. Planeettaan liittyvät kuninkaalliset ominaisuudet.
Numero 1 on kiinnostunut psyykkisistä tieteistä ja on ennemmin aktiivinen kuin mietiskelevä. Hänellä on kuninkaallinen, ylhäinen näkemys, ja hän omaksuu aina käytännöllisen asenteen. Käytännöllinen ennemmin kuin tunteellinen. Mahdollisesti ei menestystä maailmallisesti, koska ei ole kiintynyt vaurauteen ja omistuksiin. Ei varovainen kuluttamisessa. Suorasukainen ja puhelias, minkä takia salaisia vastustajia, jotka kammoavat luontaisten hienojen ominaisuuksien takia.
Aurinko edustaa järkevyyttä, harkitsevuutta, kaukonäköisyyttä ja varovaisuutta, jotka ovat suurimpia hyveistä, ja tämä ominaisuus ilmenee selvästi numeron 1 ihmisissä. Ihmiset kunnioittavat häntä myös vastoinkäymisten aikana.
Numeroa 1 edustaa eläinradan merkki Leijona. Ihmiset ovat leijonamaisia ja yliaktiivisia. Seikkailunhaluinen luonne. Raivaavat aina tiensä huipulle. Jos Auringolla on vahva asema syntymäkartalla rohkeus ja urhoollisuus ilmenee selvemmin. Ihmiset pitävät malttamattomana, ajattelemattomana ja kunnianhimoisena. Aurinko edustaa politiikkaa ja valtio-oppia. Auringon vaikutuksen alaiset ovat yleensä poliittisesti tietoisia ja politiikasta kiinnostuneita. Mikäli syntyneet 21.3.-28.4. voivat menestyä näkyvästi politiikassa.
Numeron 1 ihmiset saavuttavat voittoja, kun Aurinko on suotuisissa asemissa, kuten 21.3-28-4. ja 16.8-16.9.
Suurin ongelma on toiminta ilman etukäteen suunnittelua, ja tulisi oppia kestämään ennemmin kuin luopumaan. Tulee omaksua kärsivällinen asenne.
AppelsiiniSitruuna Auringon hallitsemat ovat taipuvaisia sydänsairauksiin ja korkeaan verenpaineeseen sekä silmäongelmiin.
Parhaita hedelmiä ja yrttejä ovat rusinat, inkivääri, muskotti, appelsiini ja sitruuna sekä hunaja. Terveydestä tulee huolehtia etenkin ikävuosina 19, 28, 37, 55 ja 64, ja varoa huonoa terveyttä ja liiallista liikuntaa lokakuussa, joulukuussa ja tammikuussa.
Inkivääri Auringon hallitsemat ovat usein taipuvaisia vihan tuntemiseen. Vihan sanotaan olevan ihmisen pahin vihollinen. Aurinkoa pidetään vedalaisessa astrologiassa haitallisena toisin kuin länsimaisessa astrologiassa. Saattaa osallistua politiikkaan, ja tämän kielteiset aspektit saattavat ilmetä mielenrauhan ja onnen menetyksenä.

Mantra rubiinia käytettäessä päivittäin 108 kertaa toistettuna voi neutralisoida Auringon kielteiset vaikutukset.
Rubiinikoruja
RUBIINI
Rubiinihelmet
Rubiinihelmet
Rubiinihelmet
RUBIINI
Rubiinihelmet
Rubiinikorvakorut
Rubiinikorvakorut
Rubiinijalokivitipat

Nimestä ja syntymäpäivästä voidaan laskea sielullinen eli psyykkinen numero, kohtalonnumero ja nimen numero.
1
Psyykkinen numero:
Aurinkoinen, energinen, säteilevä, itsevarma, ylpeä, itsekeskeinen, päämäärätietoinen, sosiaalisesti aktiivinen, johtaja, ei seuraaja, itseään toteuttava, autoritäärinen, voi olla julma intensiteetissään, röyhkeä ja valmis hallitsemaan, silti kuninkaallisten ominaisuuksien takia myös suojelija ja ylläpitäjä. Tunnettu anteliaista lahjoista, rohkea ja pelkäämätön, hyvä kestävyys.
Kohtalonnumero:
Omaperäinen, työskentelee älykkäästi, muttei kovasti, itseensä viittava: "seuratkaa minua ja tavoitettani", innokas, yksilöllinen, kykenee saamaan ystäviä ja avustajia kaikkialla, etsijä ja innovaattori, maailmalliset halut ajavat.
Nimen numero: Johtaja, saa myönteistä tukea ja menestystä perhepiirissä, ystäviltä ja yhteisöltä.
Yhteensopivat numerot : 2,3,9
Yhteensopimattomat numerot : 4,6,8
Päivä: sunnuntai
Kivet ja mineraalit : kulta, rubiini, punainen turmaliini ja punainen granaatti
Väri: punainen ja kulta
Ayurvedassa : pitta
Karmallinen läksy: luopuminen, kieltäymys
Työ : hallinnon ja ministeriöiden työntekijät ja johtajat
Avioliiton kannalta suosiolliset numerot: 1,4,8,9
Romantiikan kannalta suosiolliset numerot: 1,2,4,8,9
Liiketoiminnan kannalta suosiolliset numerot: 1,3,4,6,8,
RUBIINI
RUBIINITIPAT 10 ML 5 EUROA