Astrologia ja numerologia Numero 2

Etusivu Numerologia Numero 1 Numero 2 Numero 3 Numero 4 Numero 5 Numero 6 Numero 7 Numero 8 Numero 9
Tilaa astrologinen tai numerologinen tulkinta


Numero 2

Numeroon 2 liittyy taivaankappaleista Kuu, joka on hyvin tärkeä sidereaalisessa astrologiassa. Mentaalinen voima riippuu Kuun aseman voimakkuudesta syntymäkartalla. Kuun ominaisuuksiin kuuluu muuttuva luonne. Mieialan vaihtelut ja masennus vähentävät elinvoimaa. Paras keino päästä masenuksesta ovat joogaharjoitukset sekä ehdoton luottamus Jumalaan. Optimismi on parempaa kuin pessimismi. Muuttuva luonne tekee empiväksi ajoittain. Puuttuu itsekorostusta ja on päättämätön ajoittain. Kuukivisormus auttaa pääsemään yli Kuun kielteisistä värähtelyistä.

Kuun hallitsemat ovat yleensä arkoja ja mukautuvia. Tunteellisia ja yliherkkiä, taivaalliset asiat, kuten astrologia, kiinnostavat heitä huomaattavasti.

Terveyden suhteen suuria vaihteluja Kuun vaiheiden mukaan sekä emotionaalista kärsimystä. Pitää matkustamisesta. Ihmiset arvostavat rehellisyyttä. Henkilökohtainen vetovoima tuo monia ystäviä ja vaikuttaa ihmisiin. Omalaatuinen viehätysvoima jättää varjoonsa muuttuvan Kuun aiheuttamat haitat.

Henkisen vahvuuden ja rohkeuden suhteen toisinaan ongelmia, ja tähän suositellaan parannuskeinoksi paastoamista ja Jumalalliselle Äidille omistautumista maanantaisin. Vedalaisesa astrologiassa Kuu hallitsee mieltä ja sidereaalisessa astrologiassa tähtiryhmiä Aldebaran, Delta Corvi ja Altair.

HELMETHELMET Numeroon 2 liittyy eläinradan merkki Rapu. Rapu edustaa kosmisen ihmisen sydäntä ja Ravut ovat sidoksissa ja yhteydessä kosmiseen maalimaan. Sopeutuvat yleensä kaikkiin tilanteisiin. Hyväsydämisyys on Rapujen parhaita ominaisuuksia. Resilience on heidän suurin voimansa. Voi taistella vastoinkäymisiä ja haasteita vastaan pelottomuudella ja urheudella, joka yllättää kenet tahansa. Rakastavat yleensä kotia, taiteita, musiikkia, tanssia ja elokuvia. Vatsaan liittyviä tauteja keski-iässä. Vesipitoiset hedelmät ja yrttilääkkeet vaikuttavat myönteisesti terveyteen.

HELMETHELMETHELMET Kuukiven ja helmen käyttäminen etenkin 15 päivää uudenkuun jälkeen lisää onnea. Päivä maanantai. Helmi- ja kuukivikoruja
HELMETHELMET
Helmikaulakoru
Helmirannekoru
KUUKIVI
Kuukivisirukaulakoru ja -rannekoru
Kuukivirannekoru
Helmi- ja kuukivitipat

2 Psyykkisenä numerona: Ujo ja herkkä, tunteellinen mutta tukahdutettu, päättämätön ja ailahteleva, kuten Kuun kasvu ja väheneminen, muuttuva luonne, hauras, reflektoiva, runollinen, taiteellinen, romanttinen, luonnolliset parantajan lahjat. Herkkä luonne ja helposti kylmä, epävarma, riippuvainen avusta. Intohimoinen ja tarkkaavainen, rauhansolmija, diplomaattinen, etsii aina harmoniaa, totuudellinen. Taistelee yllytettäessä, ei opi virheistä, anna anteeksi tai unohda ja toistaa oppitunteja. Tarvitsee paljon yksityisyyttä ja aikaa yksin, lepoa, helposti riippuvainen makeasta.

Kohtalon numerona: Hurmaava, lämmin, kiltti, yhteistyökykyinen, yksityinen, mystinen, tahdikas, helposti loukkaantuva, hyvin herkkä, vetää pois tunteet ja kontaktin ja poistuu stressaavista tilanteista ja ongelmista, ei ryhdy sotaan. Tarvitsee turvallisuutta ja emotionaalista tukea, riippuvainen luonne, etsii vakautta ja lohdutusta ihmissuhteista. Tarvitsee yksinoloa tasapainon saavuttamiseksi, mieluummin rauhoittavaa seuraa kuin eloisaa. Henkinen, totuutta rakastava, erinomainen kuuntelija, koska välittää. Vaikeuksia välittömien sitoumusten tekemisessä. Ei urheilullinen silti ketterä ja notkea.

Nimen numerona: Opettaja, laajentaa parantavia ominaisuuksia ja palvelee kosmisen totuuden heijastumana kaikille.

Yhteensopivat numerot : 1,3
Yhteensopimattomat numerot : 5,4
Päivä: maanantai
Väri: hopea ja valkoinen
Mineraalit ja kivet: helmi, kuukivi ja hopea
Ayurvedinen ominaisuus : kosteus, kapha
Karmallinen opetus : yksilöllinen vakaus ja tasapaino
Ammatit: diplomaatit, välittäjät, kiinteistöala, myyjät, poliitikot, opettajat, tutkijat, uudistajat
Liiketoiminnan kannalta suosiolliset numerot : 2,7,8
Romantiikan kannalta suosiolliset numerot : 1,2,7,8,
Avioliiton kannalta suosiolliset numerot : 2,3,7,8
1,3,4,6,8,
RUBIINI
HELMITIPAT 10 ML 5 EUROA
KUUKIVITIPAT 10 ML 5 EUROA