Astrologia ja numerologia Numero 3

Etusivu Numerologia Numero 1 Numero 2 Numero 3 Numero 4 Numero 5 Numero 6 Numero 7 Numero 8 Numero 9
Tilaa astrologinen tai numerologinen tulkinta


Numero 3

Numeroon 3 liittyvää Jupiteria pidetään kaikkein suotuisimpana planeettana astrologiassa.

Numeron 3 ihmiset pyrkivät aina suuruuteen, koska eivät voi tyytyä varjossa työskentelyyn. Haluavat kontrolloida muita. Ankaria and moitteettomia velvollisuuksissaan.

Rakastavat kuria. Noudattavat lakia ja haluavat muidenkin tekevän niin. Kohoavat asemassa aina hallinnossa ja armeijassa. He toteuttavat velvollisuuksiaan uskonnollisesti ja loistavat melkein kaikilla aloilla, kun vaaditaan vilpittömyyttä ja vastuuntuntoa. Ongelmana on, että he ovat niin omistautuneita asialleen, että pakottavat muutkin omaksumaan ajatuksiaan. He eivät ole riidanhaluisia, mutta saavat vihollisia. Ylpeitä ja itserakkaita. Eivät palvele muita. Ärsyyntyvät pienimmästäkin vastoinkäymisestä. Sopivia numeroita ovat 3,12,21 ja 30 ja parhaita päiviä yritysten onnistumisen kannalta torstai, perjantai ja tiistai, etenkin jos niihin liittyvät numerot 3,12,21, 30, 6, 9, 15, 18, 24, ja 27. Ystävällisissä väleissä numeroiden 6 ja 9 kanssa. Numeron 3 ihmisiä olivat Shakespeare, lordi Russell, Churchill ja Yrjö V.

Jupiter edustaa viisautta sekä elämän henkisiä, eettisiä ja esteettisiä aspektekja.

Jupiteriin liittyviä ominaisuuksia ovat myötätunto, rakkaus ihmiskuntaa kohtaan, lojaalius Luojalle ja Jumalalle, tiedon rakastaminen, oppineisuus ja henkilökohtainen magnetismi. Henkilökohtaisesta vetovoimasta on hyötyä liike-elämässä. Myönteinen vaikutus ulkonäköön. Hyvä keskustelija, puhetaito liittyy Jupiteriin. Kykenee saamaan paljon ystäviä ja vaikuttamaan ihmisiin helposti. Ihmiset pitävät, koska hänellä on erikoisia hyveitä. Opiskelusta hyötyä. Tietoa monilta aloilta riippumatta alasta, jolla toimii.

Liiallinen tunteellisuus suurin ongelma. Tulee varoa ihmisten puheiden uskomista. Koska vilpitön, jalo ja helläsydäminen taipumusta avoimesti puhumiseen, mitä ovelat ihmiset voivat käyttää hyväkseen. Vedalaisessa astrologiassa edustaa Itseä ja Absoluuttista tietoa, Jumalallista Viisautta. Edustaa kaikkia tieteitä ja taiteita, koska Tieto on luonteeltaan jumalaista. Onnellisuus, Oppineisuus ja Viisaus.

Hallitsee tähtiryhmiä Alpha ja Beta Geminorum, Alpha Librae ja Alpha ja Beta Pegasi.

Numeroa 3 edustaa eläinradan merkeistä Jousimies. Sotaisa merkki, jossa mies ja jousipyssy sekä jousia. Elämä on täynnä vastustajia ja saattaa puuttua mielenrauhaa ja onnea aralta ihmiseltä, joka myöntyy tai alistuu pimeille voimille.

Perimmältään Jumalaa pelkääviä ihmisiä. Rakkaus Luontoa kohtaan ja uskonnollisuus selkeimmin ilmenevät ominaisuudet. Luontaisesti henkisiä taipumuksia, tutkivat elämän mysteerejä ja keksivät vastauksia elämän haasteisiin.

Rakastavat sekä maallista että taivaallista. Keskitiellä materialismin ja henkisyyden välillä. Verenpaine ja ruoansulatuskanavan sairaudet saattavat vaivata keski-iässä. Taipumusta lihavuuteen.

Saattaa olla liian idealistinen, kun käytännön elämässä tarvitaan näkemystä ja ennakointia liikeasioissa. Henkistyessä lunastajan ristin kantajaksi. Saattaa joutua ottamaan muiden synnit itselleen.

Topaasin ja keltaisen safiirin käyttäminen torstaina kaksi viikkoa uuden kuun jälkeen tuo onnea.

HELMETHELMET HELMET
Sitriini-riipusSitriini-korvakorutSitriini-riipus
SITRIINIriipus
Sitriini-riipusSitriini ja keltainen agaatti riipus
Keltainen safiiri-, topaasi- ja sitriinitipat

RUBIINI
KELTAINEN SAFIIRITIPAT 10 ML 5 EUROA
KELTAINEN SAFIIRITIPAT 10 ML 5 EUROA
SITRIINITIPAT 10 ML 5 EUROA
3

Sielullinen eli psyykkinen numero:

Dynaaminen, iloinen, taitava, inflatoitunut ego, kriittinen, suuri sydän, luova, itseään ilmaiseva, taiteellinen, uskonnollinen, viihtyy parrasvaloissa, rakastaa huolehtia, edistää, auttaa ja palvella sekä kerätä ympärilleen ihailijoita, huoleton, ulospäinsuuntautunut, inspiroitunut ja kohottava. Sanoo kyllä kaikkeen, ja saavuttaa paljon optimistisen luonteensa avulla. Voima, joka motivoi muita. Levittävät lahjojaan helposti. Osallistuva. Rakastaa rahaa, ura on menestys, kateellinen ja juoruileva. Rakastaa haasteita, mitä suurempia sen parempi. Kykenevä, kunnioittaa perinteitä.

Kohtalon numero:

Työskentelee ahkerasti, sopeutuva mutta ei täytä kaikkia lupauksiaan, voi stressaantua liikaa. Itsevarma, ei halua tekojansa kyseenalaistettavan, yleensä myönteinen asenne, kommunikoi hyvin mutta vastustaa oppositiota, aina kiireinen, iloinen, idealistinen, uskonnollinen, filosofinen, seikkailunhaluinen, kokevat petoksia ryhtyessään liian pikaisesti projekteihin ja ystävyyssuhteisiin, joita on liikaa. Ylpeä, loistelias, mielikuvituksellinen, liioiteltu käsitys itsestä. Elinvoimainen, joustava, sitkeä ja sinnikäs, silti emotionaalisesti haavoittuva, ei viihdy yksin, haluaa onnistua kaikessa minkä tekee.

Nimen numerona:

Taiteilija, valaa uskoa, inspiroi ja vetää yhteisöä ylöspäin ja eteenpäin idealistisella osallistumisella.

Yhteensopivat numerot : 1,2,9

Yhteensopimattomat numerot : 5,6

Päivä : torstai

Väri : keltainen

Jalokivet : keltainen safiiri ja topaasi, sitriini, keltaiset kivet

Metalli : kulta, tina

Ayurvedinen ominaisuus : tasapainoinen

Karmallinen opetus : epäitsekäs palveleminen

Ammatit : opiskelijat, opettajat, pankin työntekijät, tutkijat, yritysjohtajat, näyttelijät

Liiketoiminnan kannalta suosiolliset numerot : 3,5,6,7,9

Romantiikan kannalta numerot : 3,5,6,7,8

Avioliiton kannalta suosiolliset numerot : 1,3,6,9