Astrologia ja numerologia Numero 5

Etusivu Numerologia Numero 1 Numero 2 Numero 3 Numero 4 Numero 5 Numero 6 Numero 7 Numero 8 Numero 9
Tilaa astrologinen tai numerologinen tulkinta


Numero 5

Numeroon 5 liittyy planeetta Merkurius, jonka perusominaisuuksia ovat hauraus ja pysymättömyys.

Älykkäitä ja ovelia, siirtyvät aloille, joilla voivat helposti ansaita rahaa, eivät pidä haitallisista tai työtä vaativista tavoista saada rahaa. Tekevät päätöksiä nopeasti ja ilman paljoa harkintaa etukäteen. Ahneita kauppiaita ja osallistuvat osakekauppaan. Huomattavaa kestävyyttä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Mikään kriisi ei heitä heilauta.

Suotuisimmat päivät ovat keskiviikko, torstai ja perjantai sekä 5.,14. ja 23..

Suurin ongema on kaiken luovan energian käyttäminen, mikä johtaa hermostolliseen rasitukseen. Suuttuvat vikojensa osoittamisesta ja eivät kykene myöntämään epäonnistumista.

Merkurius hallitsee kauppaa, koulutusta ja puhetta. Kykyjä kaupallisella alalla, tietoa monista asioista, hieno keskustelutaito ja vaikuttava puhe. Monipuolinen planeetta, antaa kykyjä matematiikkaan, viisauteen, musiikkiin, kuvanveistoon ja taiteisiin. Taiteellinen taipumus voi viedä huimaaviin korkeuksiin, ja tämä näkyy myös liike-elämässä julkisuuden ja mainonnan aloilla, joilla vaaditaan luovuutta.

Monipuolisuuden takia ihmiset pitävät hänestä. Aina yritteliäs ja dynaaminen, sopiva kiireisen liikeihmisen rooliin. Käytännöllinen asenteessaan ja luovuutta talouden alalle soveltava, tuo innovaatioita useilla liike-elämän aloilla.

Emotionaalisesti epätasapainoinen ja taipumusta masennuskohtauksiin.

Mielestä tulee pysymätön ja vaihteleva. Vastoinkäymiset voivat aiheuttaa kaaosta psyykeen. Loistaa osakekaupassa ja lain alalla. Osakkeilla spekulointi kiehtoo. Menestyy julkisuuden ja mainostamisen aloilla. Kirjojen lukemisella oppineisuutta, koska kyky omaksua käsitteitä todella valtava.

Vedalaisessa astrologiassa Merkurius edustaa akateemista tietoa. Korkeakoulututkinnot liittyvät Merkuriuksen vahvaan asemaan. Tieteellinen tieto, musiikki, matematiikka, veistotaide ja muut taiteet.

Hallitsee tähdistöjä Epsilon Hydrae, Alpha Cancri, Antares ja Zeta Piscum.

Numeroa 5 edustaa eläinradan merkeistä Kaksonen. Aina yritteliäitä ja aggressiivisia, aloitekykyä ja yrittäjyyttä. Käytännöllinen asenne elämään ja dynamismi auttavat menestymään liike-elämässä.

Voi olla emotionaalista mielen kuohuntaa, mentaalista masennusta ja urautumista tai kaavoihin kangistumista, joista vaikea päästä pois.

Kaksoset ovat yleensä yritteliäitä ihmisiä, jotka osallistuvat liikeyrityksien toimintaan. He ovat taloudellisen perustan rakentajia. He saavat kunniaa yritteliäisyydestään ja aloitekyvystään. Rakastavat viisautta ja taiteita. Veistotaide, musiikki ja humanistiset alat vetävät heitä puoleensa.

Kestävyys, sinnikkyys ja joustavuus vahvoja ominaisuuksia, kykenee pääsemään ikävistä tilanteista luontaisten hyvien ominaisuuksien avulla. Terveyden suhteen aina mentaalisesti väsyttämässä itseään, vaivaamassa mieltään ja hermostoaan, mikä altistaa monille sairauksille. Unettomuus ja nivelreuma yleisiä. Parannuskeinoiksi suositellaan riittävää unta ja erakon tavoin elämistä. Ruoista myönteisesti vaikuttavat porkkanat, kaura ja kaikki pähkinät. Tulee varoa terveydellisiä ongelmia kesä-, syys- ja joulukuussa sekä ikävuosina 14,23,32,50 ja 68.

Negatiiviset aspektit voivat ilmetä liiallisena älyllisyytenä ja taloudellisen todelisuuden laiminlyöntinä. Tulee liian taivaalliseksi ja älylliseksi. Käytännöllinen talouteen perustuva elämä väistyy runouden ja filosofian tieltä.

Smaragdin käyttäminen 15 päivää uudenkuun jälkeen keskiviikkona tuo onnea.

Numeroon 5 liittyvät väreistä vihreä, kivistä smaragdi, päivistä keskiviikko, päivät 14., 5. ja 23. sekä kuukausista toukokuu.

Transsendentaalissa filosofiassa numeroa 5 pidetään hyvin pyhänä. Absoluuttista itseä verhoaa viisi sisäkkäin sijaitsevaa kerrosta, materiaalinen, mentaalinen, vitaalinen, älyllinen ja autuaallinen. Koko universumi koostuu viidestä elementistä maa, tuli, vesi, ilma ja eetteri. Viisi aistia välittävät tietoa aistien maailmasta. Sidereaalisessa astrologiassa viides huone on yksi moraalisista kolmioista, Transsendentaalissa meditaatiossa viiden tila on kosminen tietoisuus. 5 on tärkeä luku Pythagoraan järjestemässä.

Koruja
SMARAGDISMARAGDI
SmaragdiriipusSmaragdikorvakorut
SMARAGDI
Smaragdi-sirukaulakoru ja -rannekoru
Smaragdi-jalokivitipat
smaragdi
SMARAGDITIPAT 10 ML 5 EUROA


5

Psyykkinen numero:

Levoton, kiireinen, mieleltään muuttuva, nuorekas, rakastaa virikkeitä, seikkailullinen, moderni ja progressiivinen, luova, neuvokas. Hyvä kommunikoimaan, taitava sanankäyttäjä, suunnittelee, juonittelee, kykenee myymään mitä tahansa, vakuuttava. Pitää muutoksesta, ja uusien alueiden valtaamisesta, hyväntuulinen ja hauska luonne, helläsydäminen. Taitava käsistään. Ystävystyy helposti, pitää viihteestä, useita uria, paljon ihmissuhteita, menestyy etenkin viihdeteollisuudessa, itsenäinen, utelias, rakastaa muutosta, ei syvenny asioihin helposti, koska etsii jännitystä. Vierivä kivi. Laajat lahjat ja yritteliäs.

Kohtalonnumero:

Onnekas, pehmeä ja sensuaalinen, ei sitoudu, rakastaa elämän tutkimista. Älykäs, kykenevä käsittämään prosesseja, käsittelemään paljon tietoa samanaikaisesti ja elämään useissa todellisuuksissa yhtäaikaisesti. Pitkästyy helposti, tarvitsee vaihtelua, lapsenomainen sydämeltään, luottavainen ja viaton. Työllistää itsensä, vapaudentarve sanelee kaikki päätökset, haluaa kokeilla kaikkea ja käydä kaikkialla. Tarvitsee itsekuria, suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä ollakseen onnelinen ja tyytyväinen. Haluaa purjehtia läpi elämän, ei mitään liian raskasta, tekee sen helposti. Teknologisesti kykenevä, iloitseva ja hauska seurassa. Näyttää aina ikäistään nuoremmalta.

Nimen numero:

Viihdyttäjä, solmii yhteyksiä, tekee innovaatioita ja auttaa muuntamaan valtavirran konsepteja.

Yhteensopivat numerot : 1,4,6

Yhteensopimattomat numerot : 2

Päivä : keskiviikko

Väri : vihreä

Jalokivet : smaragdi, tsavoriitti, peridootti, malakiitti, vihreä turmaliini, vihreät kivet

Metalli : elohopea, kulta

Ayurvedinen ominaisuus : tasapainoinen

Karmallinen opetus : maltillisuus, vakavuus, kohtuullisuus, selvyys, raittius

Ammatit : liike-elämä, sijoittajat, pankin työtekijät, pörssin työntekijät

Liike-elämän kannalta suotuisat numerot : 3,5,9

Romantiikan kannalta suotuisat numerot : 3,5,9

Avioliiton kannalta suotuisat numerot : 3,5,6,8Numeron 5 ihmisiä ovat Cicero, Yorkin herttua ja Walesin prinssi.