Astrologia ja numerologia Numero 6

Etusivu Numerologia Numero 1 Numero 2 Numero 3 Numero 4 Numero 5 Numero 6 Numero 7 Numero 8 Numero 9
Tilaa astrologinen tai numerologinen tulkinta


Numero 6

Numeroa 6 hallitsee Venus. Planeetta edustaa esteettistä elementtiä ja antaa taipumuksia teatteriin, musiikkiin, elokuviiin, runouteen ja taiteisiin. Runoilija ja filosofi. Rakastaa materiaalista elämää ja maallisia nautintoja. Vetää puoleensa vastakkaista sukupuolta. Henkilökohtaista vetovoimaa.

Taiteilla on suuri vaikutus Venuksen alaisiin, ja heillä on lahjoja runouden alalla. Ajoittain temperamentaalinen ja mieleltään vaihteleva. Yleensä kilttejä ja kestäviä ihmisiä.

Kyky selviytyä asioista puhumalla ja vaikuttaa ihmisiin tuottaa suuria voittoja, koska vaikuttavat moniin ihmisiin. Kaikki tuntevat henkilökohtaisen vetovoiman.

Paras ja suotuisin päivä on perjantai.

Venusta vastasi Freija pohjoismaisessa mytologiassa.

Hallitsija rakkauden planeetta Venus, jolle kuuluvat kaikki elämän materiaaliset ja sensuaaliset aspektit. Hallitsee uhkapeliä ja liike-elämää. Taipumukset liike-elämään ilmenevät Venuksen vaikuttaessa. Antaa taipumuksen aistinautintoihin. Huomattava kestävyys, sinnikkyys ja joustavuus ominaisuuksia. Vastakkainen sukupuoli tuntee vetoa. Hyväluontoisuus ja lempeät, kiltit tavat saavat muut ihailemaan.

Sulous, viehkeys ja arvokkuus tuovat ystäviä ja vaikuttavat ihmisiin. Hurmaavat tavat ovat ihailun arvoisia. Runoudella ja taiteilla on huomattava vaikutus elämässä. Venus tunnetaan Runoilijana ja tästä johtuu taipumus säkeiden sepittämiseen.

Suurin ongelma on liiallinen aistien vallassa eläminen. Rakastaa juhlia ja sensuaalisia iloja, mikä vähentää pyhää viisautta. Rohkeus vastoinkäymisissä on huomattava.

Liialliset sensuaaliset nautinnot. Musiikki, elokuvat ja tanssi vetävät puoleensa. Rakastaa uhkapeliä ja osakekauppaa toisinaan. Altis vastakkaisen sukupuolen vaikutukselle. Vauraudella, viinillä ja romantiikalla on vaikutuksensa pyhistä pyrkimyksistä huolimatta.

Vedalaisessa astrologiassa Venus edustaa Runoutta, Estetiikkaa ja Retoriikkaa. Suurilla runoilijoilla on vahva Venus kartallaan. Tennysonilla, Aurobindolla, Byronilla, Omar Khayamilla ja Tagorella Venus on hyvin sijoittuneena toiseen huoneeseen. Hallitsee tähtiryhmiä 41 Arietis, Delta Leonis ja Delta Sagittari.

Numeroon 5 liittyy eläinradan merkki Vaaka. He ovat jalat maassa olevia käytännön ihmisiä. Vaaka on maamerkki, jonka edustajat menestyvät kaikilla aloilla. Vatsaan, lisääntymiselimiin ja munuaisiin liittyviä sairauksia. Paastoaminen perjantaisin suojaa monilta sairauksilta.

Materialistinen asenne vaikeuttaa onnellisuuden saavuttamista, ja paras keino tähän ovat joogaharjoitukset. Vaa`at rakastavat maallisia nautintoja, mutta heitä kiehtovat myös runous ja filosofia.

Venus on maallinen planeetta, joka antaa elämän ja aistien hetkellisiä nautintoja runsaasti. Elämän henkinen tavoite estyy Venuksen vaikutuksesta, jonka liike on Itsen toteuttamista vastaan.

Timantin käyttäminen 15 päivää uudenkuun jälkeen perjantaina lisää onnea.

Vihreää väriä tulee käyttää tärkeissä tilaisuuksissa.

Jalokivistä timantti, päivistä perjantai, numerista 15, 6 ja 24 ja kuukausista kesäkuu ovat suotuisimmat.

Transsendentaalissa filosofiassa numeroa 6 pidetään hyvin pyhänä. Tietoisuuden kuudes tila transsendentaalissa meditaatiossa on Kosmisen tietoisuuden tai Jumaltietoisuuden siunattu tila. Intialaisessa filosofiassa on kuusi päätiedettä, jooga, vedanta, sankhya, poorva mimasa, vaisesika ja logiikka nyana, ja kuusi näihin liittyvää tiedettä, astrologia, kielioppi, määrittelyn tiede nirukta, fonetiikka, runous ja retoriikka. Supramentaalisessa dialektiikassa kuudes periaate on Chit-shakti, olemisen tieto-aspekti.

6

Psyykkinen numero:

Rakastava ja välittävä, kaikkien ystävä, hurmaava ja karismaattinen, kiinnostunut kauneudesta. Tasapainoinen ja paradoksaalinen itseilmaisussaan. Hyvä liittolainen ja kuuntelija, kodinrakentaja, hoitaja, sympaattien, palvelumentaliteetti, silti itsenäinen. Ajoittaista ylellisyyden tavoittelua. Taiteellinen, puoleensavetävä, ihailtu, palvottu, hienostunut maku, seksuaalinen. Kärsii erillään perheestä, mutta joutuu kokemaan tätä toisinaan, miellyttävä luonne, erinomainen maku, avomielinen ja laajasydäminen.

Kohtalonnumero :

Perhe- ja kotiorientoitunut, säteilee ymmärrystä ja myötätuntoa. Tuntee ylellisyyden, lohdutuksen tarpeessa, rakastaa filosofiaa, oikeamielinen, hieno oikeudentaju. Taiteellinen ja kauneutta rakastava, antelias, ei välttämättä looginen raha-asioissa. Altis ylistykselle ja kritisismille, vastuuntuntoinen ja valmis uhrautumaan muiden puolesta, arvostaa ystäviä, antaa heille suojaisan paikan tarpeen tullen. Tyytyväinen avioliitossa. Päämäärätietoinen, rohkea, selviytyjä. Yksilöllisesti erilainen.

Kohtalonnumero:

Erittäin älykäs, mentaalinen asenne. Radikaali luonnostaan. Toimii järjestelmällisesti ja pystyy suoriutumaan kun vähiten odottaisi. Tavoittelee mahdotonta unelmaa, kaipaa vapautta, tuntee itsensä rajoitetuksi helposti, kestävä, avulias, ajattelee yhteisöä, silti hyvin yksityinen, antaa anonyymejä lahjoituksia ei-konventionaalisiin kohteisiin, epäonninen rakkaudessa. Vaikeuksia läheisyyden kanssa, vakava, ja vanhempana tunteellinen, idealistinen ja mielikuvituksellinen, saattaa huolehtia liian paljon ja kärsiä kroonisista vatsaongelmista. Viettää paljon aikaa yksin.

Nimen numero:

Kodinrakentaja, huolehtii ja tukee, luo viihtyisän, kauniin ympäristön.

Yhteensopivat numerot : 4,5,6

Yhteensopimattomat numerot : 1,2

Päivä : perjantai

Väri : vihreä, taivaansininen, valkoinen, hopea, läpikuultava

Jalokivi : timantti, kirkas zirkoni, vuorikristalli, läpikuultavat kivet

Metallit: hopea, kupari

Ayurvedinen ominaisuus : kosteus, kapha

Karmallinen opetus : itsekuri

Ammatit : terveydenhoito, alkemistit, taidekriitikot, toimittajat

Liike-elämä kannalta suotuisat numerot : 3,6,9

Avioliiton kannalta suotuisat numerot : 3,6,9

Romantiikan kannalta suotuisat numerot : 1,2,5,6,8,9