Astrologia ja numerologia Numero 7

Etusivu Numerologia Numero 1 Numero 2 Numero 3 Numero 4 Numero 5 Numero 6 Numero 7 Numero 8 Numero 9
Tilaa astrologinen tai numerologinen tulkinta


Numero 7

Numeron 7 hallitsija Ketu eli Kuun alalsolmu.

Numeron 7 ominaisuuksia on myös 7., 16. ja 25. päivinä syntyneillä. He tulevat hyvin toimeen Kuun hallitsemien kanssa, eli ihmisten joiden numeroja ovat 2,11,20, 29.

He ovat hyvin itsenäisiä, huomattavia, kuuluisia ja hyvin yksilöllisiä. Levottomia, rakastavat matkustamista ja muutoksia. Matkustavat mielellään vieraisiin maihin. Heillä ei ole onnea raha-asioissa. Naiset huolehtivat aina tulevaisuudestaan ja löytävät hyviä aviosuhteita. Heillä on runsaasti ideoita, jotka toteutuvat. Heidän ajatuksensa ovat jaloja. He saavat paljon tietoa merestä ja pyrkivät luomaan liikesuhteita vieraisiin maihin. Heidän ajatuksensa uskonnon suhteen ovat erilaisia. He pyrkivät löytämään innovatiivisia ja luovia uskontoja. He näkevät ihmeellisiä unia, ja rakastavat okkultisia tieteitä. Aina intuitiivisia.

Saadakseen tavoitteensa toteutumaan heidän tulisi käyttää numeroita 7,16 ja 25. Suotuisimmat päivät ovat sunnuntai ja maanantai, etenkin jos näihin liittyvät numerot 1,2,3,10, 11,13,19, 20, 22,28,29 tai 31.

Psyykkisessä tieteessä numero 7 edustaa Jumalaista. Aina inspiroituneita ja toteuttavat korkeita ideaalejaan. Osallistuvat aina jaloihin ja luoviin tekoihin.

Luonnostaan mystikko, joka on yhteydessä henkiseen maailmaan. Lahjana henkilökohtainen magnetismi ja vaikuttaa helposti ihmisiin. Menestyy lääketieteessä, lain alalla, filosofiassa, astrologiassa ja teologiassa, koska suurimpana tavoitteena ihmisten kärsimyksestä auttaminen. Valmis uhraamaan elämänsä saavuttaakseen valitsemansa ideologian tavoitteet. Pyrkii tavoitteisiinsa maailman mielipiteistä huolimatta. Onnellinen ainoastaan, kun tavoite on toteutunut. Suurin ongelma on liiallinen viattomuus ja suorasukaisuus, joilla on kääntöpuolensa etenkin liike-elämässä ja politiikassa. Jalo elämänasenne tuo menestystä etiikan ja moraalin aloilla. Ei välttämättä vauras materiaalisella tai maailmallisella tavalla. Liian tunteellinen ja kärsii pienimmästäkin vastoinkäymisestä. Tarvitsee kestävyyttä ja kärsivällisyyttä.

Vedalaisessa astrologiassa alasolmu merkitsee Vapautumista. Jupiterin ja Saturnuksen ohella Ketulla on merkittävä vaikutus Itsen toteuttamisen saavuttamisessa. Alasolmu 12. huoneessa on suosiollinen nirvanan saavuttamisen kannalta. Ketu hallitsee Beta Arietis, Regulus ja Lambda Scorpii tähdistöjä.

Numeroon 7 liittyy eläinradan merkki Skorpioni. Mystinen tutkija, jota psyykkiset tieteet kiehtovat. Luonnon mysteerit vetävät heitä aina puoleensa. Heillä on valtava kestokyky ja sinnikkyys. He menestyvät päättäväisyytensä ja kestävyytensä takia. Eivät välitä muiden mielipiteistä ja pitävät erikoisesta elämänasenteestaan kiinni. Itsepäinen, mikä tuo vastustajia. Kamppailua ja kärsimystä, koska tähdistö on luonteeltaan kiihkeä ja kiivas ja näyttää kaikki Marsin ominaisuudet. Skorpionia hallitsee Mars. Klassisessa astrologiassa Ketu muistuttaa Marsia , joten merkki on sotaisa luonteeltaan. Päättäväisyys, johtajuus, tahdonvoima ja kestävyys ovat Marsin ominaisuuksia. Kärsivällisyys ja välinpitämättömyys puuttuvat. Joutuu toisinaan vihan valtaan.

Ketu tuo pelastuksen surun kautta eli saa kantamaan ristiä. Vihamielisyys omien sukulaisten taholta ja suru seuraavat.

Kissansilmäsormus 15 päivän aikana tiistaina uudenkuun jälkeen tuo onnea ja poistaa Ketun aiheuttamia ongelmia.Transsendentaalissa filosofiassa numero seitsemän on hyvin pyhä. Transsendentaalissa meditaatiossa mielen seitsemäs tila on kosmisen tietoisuuden yhtynyt tila tai ykseystietoisuus. Hyveitä, musiikin oktaaveja, spektrin värejä, suuria planeettoja ja viikonpäiviä on seitsemän. Supramentaalisessa dialektiikassa Universaali Olevainen on seitsenkertainen Olemassaolon sointu; elämä, mieli, aine, supermieli, olevainen, tieto ja valaistuminen. Seitsemän tiedettä ovat ontologia, epistemologia, aksiologia, estetiikka, etiikka, logiikka ja politiikka, ja seitsemän taidetta ovat retoriikka, musiikki, astronomia, kielioppi, logiikka, aritmetiikka ja geometria. Seitsemän hyvettä ovat oikeudenmukaisuus, kohtuullisuus tai itsehillintä, rohkeus tai mielenlujuus, järkevyys, varovaisuus tai kaukonäköisyys, tieto, viisaus ja ymmärrys klassisessa filosofiassa. Seitsemän paheksuttavaa tekoa Aristoteleen etiikassa: himo, ahneus, kateus, viha, laiskuus, ylpeys ja kohtuuttomuus, jotka Dante mainitsi synneiksi. Transsendentaalissa filosofiassa seitsemäs periaate on absoluuttinen Oleminen Sat, joka on kaiken olemassaolon lähde.

7

Psyykkinen numero:

Laaja, tilava, spirituaalinen, ongelmia tunteiden ilmaisussa ja taipuvainen emotionaalisiin purkauksiin. Mystinen, runollinen, intuitiivinen, ehkä psyykkinen, itsekontrollia, arvokkuutta, vakaita ja luotettavia ystäviä. Skeptinen, rationaalisen ajattelun ja alitajuisen kutsun väillä empivä. Ylpeä, tutkiva, filosofinen, työskentelee mieluummin ykisn, asenteellinen, itsepäinen, kyyninen, perfektionisti, epävarma, eskapisti, epäselvä, vaikea kumppanuudessa.

Kohtalonnumero:

Hurmaava, eloisa, arvaamaton, kykenee pääsemään alitajuiseen tietoon, unelmoija, sosiaalinen, tunteellinen, opiskeleva, analyyttinen, vetäytyy kun emotionaalisia ongelmia, kriittinen itsen ja muiden suhteen. Intuitiivinen ja henkinen, haluaa käyttää aikaa mietiskellen elämän ja rakkauden syvempiä puolia. Vaikeuksia tunteiden ilmaisemisessa, voi vaikuttaa kylmältä ja etäiseltä, puuttuu luottamusta ja rohkeutta. Voi kärsiä huolista, päättäväisyyden, määrätietoisuuden ja lujuuden puutteesta. Metafyysisesti suuntautunut.

Nimen numero:

Mystinen , tulee olemaan runollinen, tuottelias ja filosofinen, mietiskelee.

Yhteensopivat numerot : 8,6,5

Yhteensopimattomat numerot : 1,2,9

Päivä : maanantai

Väri : valkoinen

Jalokivi : kissansilmä, valkoinen berylli

Ayurvedinen ominaisuus : kosteus, kapha

Karminen opetus : käytännöllisyys

Ammatit : taiteilijat, opettajat, toimittajat, elokuvantekijät

Liike-elämän kannalta suotuisat numerot : 2,3,6,7

Avioliiton kannalta suotuisat numerot : 2,3,6,7

Romantiikan kannalta suotuisat numerot : 2,3,7,9