ASTROLOGIA JA NUMEROLOGIA
Etusivu Numerologia Numero 1 Numero 2 Numero 3 Numero 4 Numero 5 Numero 6 Numero 7 Numero 8 Numero 9
Tilaa astrologinen tai numerologinen tulkinta

ASTROLOGIA JA NUMEROLOGIA

ASTROLOGIA JA NUMEROLOGIA VERKKOKAUPPA

Numerologinen analyysi tehdään syntymäpäivän ja -vuoden sekä koko nimen perusteella.

Numerologisessa tulkinnassa ikävuosille 0-81 analysoidaan elämänvaiheita syntymäpäivän ja nimen perusteella.

Analyyseissä selitetään myös näihin tietoihin liittyvät astrologiset ja tarot-korttien merkitykset.

Numerologisten tulkintojen pituus on n. 15 sivua.

Tilaa numerologinen tulkinta

Astrologinen Tulkinta

Tilaa astrologinen tulkinta

Numerologisen kohtalonnumeron voi laskea syntymäajan mukaan. Esimerkiksi syntymäajasta 25.06.1979 lasketaan 25+6+1+9+7+9=57 ja edelleen 5+7=12 ja 1+2=3. Kohtalonnumero on tällöin 57/3 eli 3. Numeron lasketaan toisessa järjestelmässä 2+5+6+1+9+7+9=39 , 3+9=12 ja 1+2=3, jolloin numero on 39/3.

Psyykkinen numero lasketaan kuukauden päivän numeron mukaan , eli 25.päivästä tulee 2+5=7.

Nimen numero saadaan kaikista nimistä laskemalla vokaalit ja konsonantit ensin erikseen ja sitten yhteen. Esimerkiksi sanasta AMETISTI saadaan konsonantit m+t+s+t eli 4+2+1+2=9 ja vokaalit a+e+i+i eli 1+5+9+9=24 ja 2+4=6. 9+24=33 ja 3+3=6 eli numero on 33/6.

NumeroKirjain
1A,J,S
2B,K,T,Ä
3C,L,U,Å
4D,M,V
5E,N,W
6F,O,X
7G,P,Y, y lasketaan konsonantiksi
8H,Q,Z
9I,R,Ö

Intialaisessa vedalaisessa astrologiassa numeroihin liitetään planeetat ja näiden kivet, metallit ja värit.

Muinaiset ayurvedan harjoittajat tutkivat jalokivien parantavia voimia, ja ja ymmärsivät että eri kivillä on erilainen vaikutus ihmiskehoon. Planeetoilla katsottiin olevan samat värit kuin kivillä, joihin ne liitettiin. Jalokiven värin värähtely vaikuttaa ihmiskehoon, ja absorboi ja reflektoi planetaarisia värähtelyjä tai säteitä. Jalokivet liittyvät tiettyihin energiaaltoihin. Huomattiin, että jokaiseen planeettaan liittyvillä jalokivillä oli omat aallonpituutensa.

Vedalaisessa astrologiassa on kaksi suuntausta, joista toisen mukaan tulee käyttää myönteisesti sijoittuneiden planeettojen kiviä ja toisen mukaan vaikeasti sijoittuneiden planeettojen kiviä. Jälkimmäisen suuntauksen käsituksen mukaan planeettojen värähtelyt ovat negatiivisia ja kivien värähtelyt positiivisia, joten näiden värähtelyjen yhtyessä ne neutralisoivat toisensa. Jalokivet suojaavat planeetan värähtelyiltä.

Vedalainen astrologia suosittelee jalokivien käyttämistä koruissa ja sisäisesti jalokivitippoina. Korukivien tulee koskea ihoa. Riipusten ja kaulakorujen tulee olla kurkku- tai sydänchakran päällä. Sormuksia tulee käyttää korukiven mukaisessa sormessa. Jokaista sormea vastaa elementti: pikkusormea maa, nimetöntä vesi, keskisormea ilma, etusormea eetteri ja peukaloa tuli. Planeettojen elementit ovat Merkuriuksella maa, Auringolla ja Kuulla vesi, Saturnuksella ilma ja Jupiterilla eetteri.

Jalokivitipat valmistetaan pitämällä kiveä vedessä tai alkoholiliuoksessa uudesta kuusta toiseen. Pehmeitä kiviä liotetaan lyhyemmän aikaa.

Astrologisia vaikutuksia voidaan muuttaa monin tavoin, joista kaksi ovat jalokivet ja metallit. Parhain metodi on oikein suunnattu tahdonvoima. Aktiivista yritystä vaativia tapoja karman poistamiseen ovat pyhimysten neuvojen noudattaminen, oikein harjoitettu joogameditaatio, affirmaatiot, vilpitön rukoilu, oikein suunnattu tahdonvoima, pujat, sopiva ruokavalio eli kasvissyönti ja uskonnollinen paastoaminen. Vedalaiset astrologit suosittavat jalokivien ja metallien käyttämistä passiivisempana, mutta voimallisena keinona karmallisten ongelmien vähentämiseen.

Jalokivillä on huomattava vaikutus yksilön fyysisiin ja mentaalisiin värähtelyihin, joten hänen vakaumuksensa pysyä oikein ohjatulla polulla lisääntyy.

Muinaisessa Intiassa rishit eli valaistuneet pyhimykset pitivät yhdeksän jalokiven rannekorua tehokkaimpana talismaanina, joka vahvisti suuresti auraa ja poisti negatiivisia vaikutuksia.

Astrologinen kartta heijastaa henkilön elektromagneettista kaavaa. Jos henkilön astrologisessa kartassa näkyy vastaanottavaisuuden myönteisesti vaikuttaville planetaarisille värähtelyille heikentyneen tai olevan epätasapainossa, tätä voidaan tasapainottaa ja vahvistaa jalokivien luonnollisella elektromagneettisella säteilyllä. Intialaisten rishien mukaan käytämme näkymättömän energian eri muotoja stimuloimaan ja auttamaan mentaalisia, henkisiä ja fyysisiä tiloja.

1PlaneettaJalokiviVäri.
1AurinkoRubiini, punainen turmaliini ja punainen granaattiPunainen
2KuuHelmi, kuukiviValkoinen
3JupiterKeltainen topaasi ja keltainen safiiriKeltainen
4Rahu, Kuun yläsolmuHessoniitti, spessartiitti, oranssi zirkoniUltravioletti, kulta
5MerkuriusSmaragdi, vihreä turmaliini, vihreä tsavoriitti, peridoottiVihreä
6VenusTimantti, zirkoni, kirkas kvartsiLäpikuultava
7Ketu, Kuun alasolmuKissansilmä, valkoinen berylliInfrapuna
8SaturnusSininen safiiri, ioliitti, lapislazuli, ametistiSininen
9MarsKarneoli, verikiviOranssi

Jalokiviterapian historia

Jalokivet olivat suuresti arvostettuja esoteeristen parantavien ominaisuuksiensa takia muinaisessa Persiassa, Intiassa, Kreikassa ja juutalaisessa kulttuurissa. Jalokivien systemaattisesta kaivamisesta on todisteita Egyptistä yli 7000 vuoden takaa, samoin Oxus-laaksosta Afganistanista.

Muinaisissa intialaisissa Veda-kirjoituksissa on laaja-alaisimmat kuvaukset ja tieteelliset selitykset jalokivistä, niiden käytöstä ja vaikutuksista. Ohjeita jalokivien käytöstä löytyy etenkin Jyotish-kirjoituksista ja Guruda Puranasta. Nämä yli 5000 vuotta vanhat teokset kuvaavat yksityiskohtaisesti jalokivien käyttöä parantamaan astrologisen horoskoopin epätasapainoja käyttämällä keholla sopivaa jalokiveä. Myös jalokivien sisäinen nauttiminen eliksiireinä mainitaan kirjoituksissa.

Historiallisesti kuningattaret ja kuninkaat ympäri maailmaa käyttivät kruunuissaan jalokiviä, joiden alkuperäinen tarkoitus oli heidän vaikutuksensa levittäminen valtakuntaan. Suurinta osaa kruunuista käytettiin päässä, joten suurin jalokivi kosketti otsaa ja kolmatta silmää.

Länsimainen syntymäkivien järjestelmä on peräisin Aaronin kilvestä. Mooses antoi Raamatussa ohjeensa, jotka kaiverrettiin kahdellatoista jalokivellä koristeltuun kilpeen. Jokaiseen kiveen kaiverrettiin yhden juutalaisten heimon nimi. Nykyään jalokivet koristavat paavin ja piispojen mithroja.

Hildegard von Bingen oli yksi historian suurimmista henkisistä mystikoista. Hän eli vuosina 1098-1179 Saksassa, ja katolinen kirkko on julistanut hänet pyhimykseksi. Hildegard von Bingen kirjoitti laaja-alaisen kirjan jalokivien parantavista voimista. Physica-kirjan neljännessä kirjassa hän kirjoitti:

" ( Jumala ) Hän ei antanut arvokkaiden kivien säteiden ja voimien hävitä. Hän halusi, että niitä arvostetaan ja ylistetään maan päällä ja käytetään parannuskeinoina."

Renesanssin aikana Paracelsus käytti murskattuja jalokiviä lääkkeinä.

Numerologinen tai astrologinen tulkinta

Jalokiviterapia ja kivien vaikutukset

Jalokivet numerologian mukaan

ASTROLOGIA JA NUMEROLOGIA VERKKOKAUPPA

ASTROLOGIA JA NUMEROLOGIA VERKKOKAUPPA