Astrologinen Tulkinnat Kiintotähdet ja Asteroidit Ceres, Pallas, Juno, Vesta, Chiron, Pholus, Nessus, Asbolus, Chariklo, Hylonome, Hefaistos, Apollo, Bacchus, Iris, Ceres, Vesta, Hygiea, Pallas, Proserpina, Juno, Astrea, Diana ja Lilith, Hygieia, Cassandra, Hecate, Medea, Ariadne, Europa, Pandora ja Mnemosyne
Astrologiset tulkinnat
Planeetat, Kiintotähdet ja Asteroidit


Astrologinen tulkinta Auringon ja Planeettojen asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 29 sivua. Hinta 44€.

Astrologinen tulkinta Kiintotähtien asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 29 sivua. Hinta 56€.

Astrologinen tulkinta Mustien aukkojen asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 10 sivua. Hinta 44€.

Astrologinen tulkinta Kentaurien Chiron, Pholus, Nessus, Asbolus, Hylonome ja Chariklo asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 10 sivua. Hinta 44€.

Astrologinen tulkinta Ceres, Pallas, Juno ja Vesta asteroidien asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 40 sivua. Hinta 55€.

Astrologinen tulkinta kaikkien planeetat ja 12 asteroidin, Hefaistos, Apollo, Bacchus, Iris, Ceres, Vesta, Hygiea, Pallas, Proserpina, Juno, Astrea, Diana ja Lilith, Chiron, asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 24 sivua. Hinta 44€.

Astrologinen tulkinta asteroidien Ceres, Pallas, Juno, Vesta, alitajuntaan liittyvien asteroidien Hygieia, Cassandra, Hecate, Medea, sekä rakkauteen, ystävyyteen ja työhön liittyvien asteroidien Ariadne, Europa, Pandora ja Mnemosyne asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 55 sivua. Hinta 67€.

Astrologinen tulkinta Kiintotähtien asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 14 sivua. Hinta 33€.
Astrologinen tulkinta Kiintotähtien asemasta ja aspekteista syntymäkartalla. 5 sivua. Hinta 15€.

>Astrologia
Astrologinen tulkinta