Ametisti

Home » Uncategorized » Pyhä Jeanne de Valois, 4. helmikuuta

Pyhä Jeanne de Valois, 4. helmikuuta

February 2nd, 2016 Posted in Uncategorized Tags: , ,

Pyhä Jeanne de Valois.

Pyhä Jeanne de Valois.


Pyhä Jeanne de Valois

(1464-1505)

Kuningatar

Ranskan kuningassukuun syntyneen pyhän kuningatar Jeannen elämä oli nöyryyden suhteen esimerkillinen jopa pyhimysten joukossa. Hän perusti Marian Ilmestyksen sääntökunnan, jonka pääasiallinen tavoite oli imitoida Neitsyt Marian kymmentä hyvettä Inkarnaation mysteerissä. Pyhän Jeannen elämän aikana Angelus-rukouksen lausuminen yleistyi Ranskassa. Ave Maria - rukous kolmesti päivässä antoi hänelle toivoa surussa ja kasvatti hänessä halua kunnioittaa vielä enemmän Inkarnaatiota. Kuinka usein voisimme saada armolahjoja samalla kauniilla omistautumisella, Kirkon niin rakastamalla, ja silti niin monien kristittyjen laiminlyömällä!Angelus.

Comments are closed

Uusimmat