Ametisti

Home » Uncategorized » Pyhä Apostoli Johannes, 27. joulukuuta

Pyhä Apostoli Johannes, 27. joulukuuta

December 27th, 2016 Posted in Uncategorized Tags:

Pyhä Johannes. Guido Reni.

Pyhä Johannes. Guido Reni.

Pyhä Apostoli Johannes

Pyhän Apostoli Johanneksen muistopäivä on 27. joulukuuta.

Rukous Pyhälle Johannekselle

Loistava pyhä Johannes, kautta enkelimäisen hyveen, jolla olette ansainneet kaikkein kunnioitetuimmat armolahjat, olla Jeesuksen oppilapsi, levätä Hänen sydämellään, mietiskellä Hänen loistoaan, avustaa kaikkein suurimmissa ihmeissä, tulla lopulta kuolevan Pelastajan pyynnöstä Hänen Äitinsä pojaksi ja suojelijaksi, antakaa minun, rukoilen teitä, säilyttää aina koskemattomana puhtauden kaunis hyve ja välttää huolellisesti kaikkea mikä voisi sitä haavoittaa, jotta ansaitsen Jeesuksen Pyhän Sydämen ja Marian Perisynnittömän Sydämen erityiset suosionosoitukset. Aamen.

Comments are closed

Uusimmat